Menu

TE HUUR: GROOT ARSENAAL BERGEN OP ZOOM

Het Groot Arsenaal vormt een belangrijk onderdeel van de militaire geschiedenis van Bergen op Zoom als vestingstad.
Het rijksmonument, “geboren” in 1764 als tuighuis en wapenarsenaal en in 1880 tot kazerne verbouwd, ademt in alle hoeken en kieren nog deze militaire geschiedenis, die we ook terug laten komen in onze huisstijl. De eerste kantoorruimtes zijn inmiddels al in gebruik en voor de andere ruimtes is er ook grote belangstelling!

Eerste huurder in groot arsenaal

Bel of vul het formulier in voor vrijblijvende informatie of een bezichtiging.

Restauratie

Het gebouw heeft de laatste jaren een flinke restauratie ondergaan en heeft nu een multifunctionele bestemming. Zo is het gebouw nu beschikbaar als locatie om heerlijk te lunchen of dineren, een terrasje te pakken aan ”de Ham” óf als huisvesting voor uw bedrijf.

Maar ook voor andere evenementen, zoals theatervoorstellingen, als vergaderlocatie en feesten kunt u in het Groot Arsenaal terecht.

Het gebouw bestaat uit drie bouwlagen onder een hoog zadeldak. Thans wordt het gebouw grondig gerenoveerd tot een inspirerende omgeving met volop ruimte voor horeca, werk en cultuur. Wij kunnen u namens eigenaar, deze zeer representatieve Kantoor- en atelierruimtes te huur aanbieden, met een aantal gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.
Alle ruimtes zijn casco ingericht. De algemene en centrale ruimtes zoals de hal, toiletgroepen worden representatief en sfeervol in de huisstijl door verhuurder ingericht.

Het Groot Arsenaal is opgetrokken in 4 lagen en vanaf januari 2019 geheel voor verhuur beschikbaar;

1. BEGANE GROND: RESTAURANT EN PARTYCENTRUM MET TERRAS

Op de begane grond van het vanouds militair gebouw uit 1764 of op de prachtige terrassen aan de historische waterpartij “de Ham”, kunt u binnenkort met uw zakenrelatie of vrienden genieten van een heerlijke lunch of diner in het sfeervol ingerichte restaurant.
Totaal ca 750 m2 VVO

 

VERDIEPING 1 en 2 KANTOOR- EN ATELIERRUIMTES

“inspirerende werkplekken”
Als u kantoorruimte zoekt met veel uitstraling voor uw medewerkers en relaties tegen de binnenstad van Bergen op Zoom met een groot eigen parkeerterrein, dan is het Groot Arsenaal de “place to be” en de juiste keuze.

De 1e en 2e verdieping zijn per verdieping ingericht met sfeervolle kantoren en een centrale toiletgroep en keuken. De kantoren kijken uit op de terrassen en de historische waterpartij “de Ham” aan de ene zijde en op de Rijtuigweg aan de andere zijde. De ruimtes worden naar wens casco dan wel afgewerkt opgeleverd in een sfeer, die de militaire historie van het gebouw ademt en uw medewerkers zeker zal inspireren en voorzien van de meest modern faciliteiten.

En wilt u met uw relatie lunchen, dineren, dan kunt u op de begane grond bij ons restaurant terecht of buiten op het terras aan de prachtig gerestaureerde waterpartij “de Ham” genieten van een kop koffie of glas wijn.
Totaal ca 1.500 m2 VVO ( 750 m2 per verdieping)

Copyright 2017 | ONZE Vastgoedpartner | Privacyverklaring