Menu

Te huur: Boerhaaveplein 9 Bergen op Zoom

Zoekt u een gebouw op een mooie zichtlocatie vanaf de snelweg A4, gelegen direct aan de afslag en ook nog met een eigen parkeerterrein? Dan is het gebouw aan het Boerhaaveplein 9 in Bergen op Zoom wellicht dé oplossing voor uw bedrijf.

Het gebouw aan de voorzijde wordt momenteel geheel verhuurd aan organisaties met een zorgfunctie, waaronder een Mondzorgkliniek en thuiszorgorganisatie. De bestemming maakt echter een ruimere bedrijfsinvulling mogelijk!

Het gebouw bestaat uit één bouwlaag en wordt na het vertrek van één van de huidige huurders Excent (voorheen Fraba) gerenoveerd en verduurzaamd tot een inspirerende omgeving met volop ruimte als praktijk-, bedrijfs- en/of kantoorruimte.

De voormalige ruimte van Excent (totaal ca 1.100 m2) komt vanaf voorjaar 2020  en is in bedrijfsunits vanaf 300 m2 indeelbaar, maar natuurlijk ook geschikt voor één huurder;

De ruimtes zijn flexibel in te delen en kunnen worden verhuurd in de huidige cascostaat, of geheel naar wens afgewerkt worden opgeleverd.

Het met een automatische slagboom afgesloten buitenterrein is deels verhard als gratis parkeerterrein voor de gebruikers en gasten.

Bel of vul het formulier in voor vrijblijvende informatie of een bezichtiging.

Boerhaaveplein 9 Bergen op Zoom

Copyright 2017 | ONZE Vastgoedpartner | Privacyverklaring