In Bergen op Zoom kunnen wij u, wegens het vertrek van DLB Notarissen, te huur aanbieden een zeer representatieve en duurzame kantoorruimte, met  eigen parkeerplaatsen op eigen terrein. Het kantoorgebouw ligt direct nabij de randweg Noord, waardoor een snelle ontsluiting mogelijk is naar de A4. Het gehuurde bevindt zich op de begane grond en heeft een gezamenlijke entree met trappenhuis en panoramalift. Op de 1e verdieping zijn enkele kantoren gevestigd, werkzaam in de gezondheidszorg, een administratie- en een verkoopkantoor, die niet tot het gehuurde behoren.

In het naastgelegen kantoorpand is op de 1e verdieping een tandartspraktijk gevestigd en op de 2e verdieping een bedrijf actief in het onderwijs.

Het pand beschikt over een eigen gratis parkeervoorziening, waarvan er 7 plaatsen gereserveerd zijn voor u als huurder. In de directe omgeving liggen tevens diverse openbare parkeerplaatsen.

Alle ruimtes zijn modern ingericht en afgewerkt met vloerbedekking, stucwerk en systeemplafonds met inbouwarmaturen. Het pand beschikt over een airco- en alarminstallatie,  internet en telefonieaansluitingen.

Het pand beschikt over een energielabel A+

PRACHTIG KANTOOR IN BERGEN OP ZOOM NOORD TE HUUR !

Dit project is te huur

Huur per maand: € 5.400,= incl. service- en VVE kosten

Oppervlakte in ㎡ V.V.O.

481 ㎡

Bestemming

kantoren, maatschappelijk

Energielabel

A+

Toon alle projecten.