• PASTEURLAAN 1 IN BERGEN OP ZOOM
  • PASTEURLAAN 1 IN BERGEN OP ZOOM
  • De hypotheekfactory | Onze vastgoedpartner

Een mooi voorbeeld van de veelzijdigheid van ONZE opdrachten en de samenwerking met ONZE specialisten.

VERKOCHT / 100% VERHUURD.

De huidige huurder had behoefte aan minder m2. Het kantoorpand hebben wij daarom opgesplitst voor verhuur aan derden, geoptimaliseerd, gemoderniseerd en verduurzaamd, waardoor het niet alleen een betere verhuuropbrengst, hoger rendement- dus ook een hogere verkoopwaarde krijgt.

Het rechter bouwdeel werd onlangs voorzien van een eigen entree, parking en een representatieve ontvangstruimte met een prachtige keuken. Inmiddels is dit bouwdeel volledig verhuurd aan paramedische bedrijven, zoals een fysiotherapeut, chiropractor, osteopaat, een bedrijf, actief met gewichtsbeheersing (diëtiek) / lifestyle coach en voedingsdeskundige in de Orthomoleculaire geneeskunde en Health Studio, een bedrijf actief met Bodytec, een work-out in 20 minuten, waardoor je slanker, fitter en sterker wordt. 

VERKOCHT: onlangs door de HypotheekFactory gekocht als eigen kantoor en als uitstekend beleggingsobject met een aantrekkelijk rendement!

VERHUURD : alle ruimtes zijn inmiddels verhuurd.

Het gebouw werd onlangs gerenoveerd en verduurzaamd, o.a. voorzien van een warmtepomp. LED verlichting en PV panelen, waardoor het voldoet aan de geldende energie-eisen. Het is BENG (ofwel bijna energie neutraal) en beschikt over een energielabel A++. Ook het interieur is geheel vernieuwd en ook de buitengevel heeft een metamorfose ondergaan.

Hier had 1+1 zeker 11 als resultaat !

Bel of vul het formulier in voor vrijblijvende informatie of een bezichtiging.

VERHUURD ! De Pasteurlaan in Bergen op Zoom is volledig verhuurd !

Dit project is te koop

Koopprijs: -

Dit project is te huur

Huur per maand: verhuurd

Oppervlakte in ㎡ V.V.O.

- ㎡

Bestemming

Kantoren / Behandelruimte

Energielabel

A++

Toon alle projecten.