Menu

Maak kennis met Peter de Kok, uw Vastgoedpartner

De trotse eigenaar en oprichter van ONZE Vastgoedpartner is Peter de Kok. Peter is als bedrijfskundige gespecialiseerd in vastgoed. Met een jarenlange ervaring als ondernemer en bedrijfskundige in de bouw- en vastgoedbranche haalt u met Peter een ervaren, deskundige, proactieve en betrouwbare sparringpartner in huis voor het oplossen van al uw vastgoedvraagstukken.

Een schat aan vastgoedervaring

Peter werkt sinds 1984 in de bouw- en vastgoedbranche. Als directeur-eigenaar van bouw- en vastgoedorganisaties was hij naast de algemene bedrijfsleiding, actief betrokken bij de (her-)ontwikkeling en realisatie van een groot aantal woning- en utiliteitsbouwprojecten in de regio’s Noord-Brabant en Zeeland. Peter kent de weg, de regels én de juiste mensen in de vastgoedbranche. Met zijn ervaring en expertise mag Peter zich met recht expert noemen in het oplossen van vastgoedvraagstukken.

ONZE VastgoedpartnerDe boom

Peter: “Op een bepaald moment heb ik een boom getekend. Op enkele takken schreef ik wat ik leuk vind om te doen. Werk waar mijn hart sneller van gaat kloppen. En dat is vastgoedadvisering, van eenvoudige tot zeer complexe vraagstukken. Daar ligt echt mijn hart, evenals bij vastgoedfinanciering.“

Vastgoedadvisering en vastgoedfinanciering

“In vastgoedadvisering en vastgoedfinanciering kan ik heel veel kennis, ervaring en creativiteit kwijt. Bedrijven verder helpen en op een zeer proactieve wijze creatieve oplossingen bedenken. Een team van specialisten samenstellen en door middel van synergie samen van nog meer toegevoegde waarde zijn voor een klant. Dat geeft mij heel veel voldoening. Dat doe ik uiteraard altijd met de service- en klantgerichtheid zoals dat hoort. Dat staat bij mij in een heel hoog vaandel! Samen een sterke en diepgewortelde, duurzame langetermijnrelatie opbouwen, zodat u bij alle vastgoedvraagstukken aan ONZE Vastgoedpartner denkt. Dát is mijn doel!”

Waardevolle partnerships

“Als ervaren zelfstandig ondernemer in de bouw heb ik al vele paden bewandeld en relaties  gelegd. Een intensieve samenwerking met bestaande en potentiële koop- en huurpartijen als ook met de betrokken (semi-)overheden op lokaal, regionaal, provinciaal en landelijk niveau resulteren in langjarige partnerships. Deze zijn persoonlijk, transparant en betrouwbaar en tegelijkertijd ook zeer constructief, innovatief en duurzaam. De lijnen zijn kort, waardoor adequaat gehandeld kan worden indien dit vereist is. Dát is ONZE visie op vastgoed!“

Een vastgoedoplossing voor u

“Door mijn netwerk en mijn kennis en ervaring kan ik veel bereiken en de klant vaak een oplossing bieden. Ook al ligt deze niet altijd voor de hand. Omdat ik zelf al heel lang ondernemer ben, weet ik wat er speelt bij een ondernemer. Ik weet wat belangrijk voor u is. Heeft u een vastgoedvraagstuk waar u met mij een keer over wilt brainstormen? Bel of mail gerust. Ik help u graag met het vinden van de juiste vastgoedoplossing! Ik ben bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)6 21 11 03 43 of via de mail op p.de.kok@onzevastgoedpartner.nl.”

 
Copyright 2017 | ONZE Vastgoedpartner | Privacyverklaring