Menu

Over ONZE Vastgoedpartner

ONZE Vastgoedpartner zoekt samen met u naar de meest duurzame oplossing voor uw vastgoedvraagstuk. Duurzaam als het gaat om het inzetten van de meest milieuvriendelijke producten en dienstverlening. En duurzaam als het gaat om samenwerken. Een langdurige relatie aangaan en het vinden van de juiste langetermijnoplossing staan bij ONZE Vastgoedpartner altijd op de eerste plaats.

1 + 1 = 11 ofwel ‘ONZE’

Peter de Kok, eigenaar en oprichter van ONZE Vastgoedpartner: “Mijn doelstelling en grote passie is om door mijn ervaring, expertise en het inschakelen van mijn netwerk mijn klanten te voorzien van de beste integrale vastgoedoplossingen. Door de samenwerking aan te gaan met specialisten, passend bij u en uw bedrijfsdoelstellingen, creëer ik meerwaarde voor u en synergie voor mijn partners. Vandaar 1 + 1 = 11 ofwel ‘ONZE’.

Onze klanten

ONZE Vastgoedpartner werkt voor verschillende bedrijven en organisaties. Als adviseur voor de startende ondernemer, groeiende bedrijven en organisaties die hun bedrijf en/of hun vastgoed wensen te verkopen. Deskundige partners die de werkwijze en doelstellingen van ONZE Vastgoedpartner versterken, vormen een belangrijk onderdeel van de bedrijfsfilosofie. Peter: “Ik ga altijd  voor duurzame langetermijnrelaties, zowel met mijn klanten als met mijn partners. Klanten en partners als ambassadeurs die bij elk vastgoedvraagstuk als eerste denken aan ONZE Vastgoedpartner, dat is het doel!”

ONZE toegevoegde waarden

  1. Als ‘verbinder’ of ‘teambuilder’ sterk in het samenstellen van samenwerkings- en/of financieringsconstructies, waardoor meerwaarde ontstaat bij alle partners (1+1=11).
  2. Creatieve vastgoedoplossingen bedenken en uitwerken, ook als deze niet voor de hand liggen (1+1=11).
  3. Vastgoedoptimalisatie, die uw vastgoed met vaak kleine acties in waarde weet te verhogen.
  4. Een klankbord, adviseur en onderhandelaar voor bedrijven bij aan- en verkoop, aankoop en verhuur van vastgoed, aan- en verkoop van bouwgronden, uitbreiding of nieuwbouw van uw bedrijfspand.
  5. Aan- en verkoop van vastgoed(portefeuilles) voor private beleggers.
  6. Sterk in herontwikkeling van bestaand vastgoed.

Vastgoedpartner nodig?

Heeft u een vastgoedvraagstuk en wilt u vrijblijvend sparren over de mogelijke oplossingen?
Maak dan een afspraak met Peter de Kok via telefoonnummer +31 (0)6 21 11 03 43 of mail naar p.de.kok@onzevastgoedpartner.nl.

 
Copyright 2017 | ONZE Vastgoedpartner | Privacyverklaring