Menu

Verduurzaming

ONZE-icoon-beleggingONZE Vastgoedpartner wil graag met haar partners haar expertise in verduurzaming van bedrijfsgebouwen delen met u als eigenaar dan wel gebruiker. Tijdig inspelen op de wensen en behoeften van de klant en proactief kennis delen maken dat we samen met u de gewenste verduurzamingsdoelstellingen ook daadwerkelijk zullen behalen.

Meedenken en ontzorgen vanaf de eerste schets tot en met de exploitatie met als doel een totaaloplossing met de juiste partners, een gegarandeerde energiebesparing en lagere Total Cost of Ownership, dan is 1+1 inderdaad 11.

TRIO ENERGETICA: Zo werken wij o.a. samen met Switch Energy (zonne-energie) en Schouten Energie Advies. ONZE Vastgoedpartner treedt hierbij op als hét aanspreekpunt voor het totale traject en u kunt profiteren van onze gezamenlijke expertise en ervaring.

Creatief, proactief, flexibel en doordacht met de juiste partners energieconcepten bedenken, die wij zowel laten realiseren en naar wens met partners exploiteren. Het uiteindelijke doel is om energie te besparen, een lagere cost of ownership en het ontzorgen van u als klant. Aanvullend hierop kunnen wij ook de financiering voor uw energievoorziening verzorgen.

Het voortraject

Tijdens het voortraject bekijken wij uw huidige energielabel en bedenken wij energieconcepten om uw bedrijfsgebouw te verduurzamen. Wij onderzoeken en adviseren de best mogelijke oplossing voor uw energievoorziening. Op deze manier zorgen wij voor energiebesparing en ontzorging.

Uitvoering

Samen met onze technische partners realiseren wij op basis van een totaalconcept de realisatie van uw verduurzamingsplan.

Totaalconcept

ONZE Vastgoedpartner werkt samen met professionele partijen, die het totaalconcept steeds compleet maken, zoals het verzorgen van uw energielabel, installatieadvies, schilrenovatie en het opzetten van renovatie- en restauratieconcepten tot verduurzaming van bestaand vastgoed, maar ook met unieke financieringsmodellen voor het aanbrengen van PV panelen op uw bedrijfspand.

Contact ONZE Vastgoedpartner

Heeft u een partner nodig voor uw vastgoedvraagstuk? Maak dan een afspraak met Peter de Kok via telefoon +31 (0)6 21 11 03 43 of mail naar p.de.kok@onzevastgoedpartner.nl.

 
Copyright 2017 | ONZE Vastgoedpartner | Privacyverklaring