Menu

ONZE oplossingen voor uw vastgoedvraagstukken

Iedere situatie is anders en elk vastgoedvraagstuk anders. Met ONZE Vastgoedpartner bent u altijd verzekerd van een oplossing die past bij u en uw vastgoedvraagstuk en altijd de beste en meest duurzame weg.

Locatieonderzoek en -verwerving

Uw Vastgoedpartner voor gedegen locatieonderzoek en -verwerving voor startende en groeiende bedrijven, ketens en multinationals. Dit betreft zowel greenfield als bouwrijpe locaties met of zonder vergunning, dan wel bestaande vastgoedlocaties.

Meer informatie over deze vastgoedoplossing »

(Her)ontwikkeling en optimalisatie

Uw Vastgoedpartner voor nieuwe creatieve invullingen voor nieuwbouw en bestaand, vaak leegstaand vastgoed, waardoor de vastgoedwaarde en het rendement worden verhoogd. Aansturing van (her)ontwikkelingsprocessen, optimalisatie van vastgoed en bedrijfsverplaatsing.

Meer informatie over deze vastgoedoplossing »

Bemiddeling en support bij koop en huur

Uw Vastgoedpartner bij aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed. Creatief en proactief meedenken bij de toekomst-strategie en marketingacties voor commercieel vastgoed. Sterke verbinder en ‘spin in het web’ tussen alle betrokken partijen bij bedrijfsovername en bedrijfsbeëindiging.

Meer informatie over deze vastgoedoplossing »

Verduurzaming

ONZE wil graag met haar partners hun expertise verbinden aan duurzame energievoorzieningen voor gebouwen. Tijdig inspelen op de wensen en behoeften van de klant en proactief kennis delen maken dat we samen met u de gewenste verduurzamingsdoelstellingen ook daadwerkelijk zullen behalen.

Meer informatie over deze vastgoedoplossing »

Contact ONZE Vastgoedpartner

Heeft u een vastgoedvraagstuk en wilt u vrijblijvend sparren over de mogelijke oplossingen?
Maak dan een afspraak met Peter de Kok via telefoonnummer +31 (0)6 21 11 03 43 of mail naar p.de.kok@onzevastgoedpartner.nl.

 
Copyright 2017 | ONZE Vastgoedpartner | Privacyverklaring