Menu

Archief voor: Locatieonderzoek en -verwerving

TE KOOP/TE HUUR BEWAAKTE GARAGEBOXEN IN BERGEN OP ZOOM

TE KOOP/TE HUUR FASE 2 MET BEWAAKTE GARAGEBOXEN IN BERGEN OP ZOOM

58 stuks bewaakte garageboxen te koop en/of te huur.
Na het succes van de eerste fase, komt op de hoek van Lelyweg en Ringersweg in Bergen op Zoom fase 2 van het 19de GARAGEPARK, gecoördineerd door ONZE Vastgoedpartner uit Bergen op Zoom. Een prima locatie vlakbij de uitvalswegen A4 en A58,…

Lees meer

DIVERSE KANTOORUNITS TE HUUR

ONZE Vastgoedpartner is voor u dé partner voor het vinden van geschikte kantoorruimte in West Brabant. In Bergen op Zoom hebben wij diverse kantoren in portefeuille, zodat u met ons een efficiente selectie kunt maken tussen diverse kantoren, naar wens “all inclusive” maar ook flexplekken, shared offices of alleen als…

Lees meer

WENNEKER ROOSENDAAL KREEG NIEUWE FUNCTIE ALS SPORTSCHOOL

De oude monumentale Wennekerfabriek heeft na jaren leegstand een nieuwe functie gekregen. ONZE trad hierbij op als adviseur van de eigenaar bij de herontwikkeling en deels sloop van het gebouw. Ook heeft zij in collegiale samenwerking met makelaar Relab de verhuur verzorgd aan een landelijke sportschoolketen.

Lees meer

Sportscholen BigGym – verzorging locaties in Zuid Nederland

1 augustus, 2015  |  Locatieonderzoek en -verwerving

De nieuwe sportschoolketen BigGym heeft de wens op korte termijn een 50 tal vestigingen in Nederland te openen. ONZE verzorgt hierbij enkele locaties in Zuid Nederland.

Inmiddels zijn, naast de bestaande vestigingen in Noord Nederland sportscholen geopend in Roosendaal en Tilburg en vindt locatieonderzoek plaats in diverse steden in Noord Brabant.

Lees meer

Retailbedrijven en ketens – locatieverwerving Nederland en België

1 augustus, 2015  |  Locatieonderzoek en -verwerving

Diverse retailketens zoeken in Nederland en België geschikte locaties. ONZE voert hier een locatieanalyse uit naar geschikte locaties en gaat hierna aan de slag met de verwerving en indien noodzakelijk ook de belegging en financiering.

Lees meer

Logistieke bedrijven – Nederland

1 januari, 2015  |  Locatieonderzoek en -verwerving

Logistieke bedrijven en beleggers schakelen ONZE regelmatig in voor een locatieselectie voor nieuwe distributiecentra.

Lees meer

Copyright 2017 | ONZE Vastgoedpartner | Privacyverklaring