Menu

DIVERSE KANTOORUNITS TE HUUR

ONZE Vastgoedpartner is voor u dé partner voor het vinden van geschikte kantoorruimte in West Brabant. In Bergen op Zoom hebben wij diverse kantoren in portefeuille, zodat u met ons een efficiente selectie kunt maken tussen diverse kantoren, naar wens “all inclusive” maar ook flexplekken, shared offices of alleen als vestigingsadres.

De economie groeit weer maar we merken wel, dat de gemiddelde omvang en samenstelling van de bedrijven verandert. Het aantal start-ups neemt toe, de groep flexwerkers wordt steeds groter, net als de groep freelancers. Veel kleinere bedrijven zoeken in een samenwerkingsmodus zodat er een synergie tussen de bedrijven ontstaat, vandaar 1+1=11.

Er is dus vraag naar een ander soort ruimte, met een ander zoekproces De kantorenmarkt kent dus een heel andere dynamiek. ONZE Vastgoedpartner is hierbij momenteel de grootste aanbieder van flexkantoren in West Brabant, bewust zonder eigen vastgoed om onafhankelijk aan te kunnen bieden.

ONZE Vastgoedpartner bemiddelt op ‘no cure no pay’-basis in de verhuur van kantoorruimten, flexibele werkplekken en “all inclusive” kantoren. “We geven kosteloos huisvestingsadvies en hebben voor een kantoorzoeker dus geen kosten. We worden betaald door de gebouweigenaar als we daadwerkelijk een ruimte hebben gevonden en ontvangen een percentage van de huur, dat voor elke aanbieder hetzelfde is, waardoor we altijd onafhankelijk advies kunnen uitbrengen. Een huurder kiest vanuit zijn wensen in eerste instantie op een “klik” met een kantoorpand en – omgeving. Het moet direct goed voelen. Is deze klik er niet, dan moet je direct stoppen en verder zoeken.
Belangrijk is om vooraf de klant persoonlijk te spreken en hun behoeftes en wensen optimaal in kaart te brengen. Hierna kan proactief en creatief gezocht worden naar de meest passende ruimte en feestelijk de huurovereenkomst ondertekend worden.

Voor nadere informatie bel 06-21110343, mail naar p.de.kok@onzevastgoedpartner.nl of kijk bij onze projecten.

Copyright 2017 | ONZE Vastgoedpartner | Privacyverklaring