Menu

TE KOOP/TE HUUR FASE 2 MET BEWAAKTE GARAGEBOXEN IN BERGEN OP ZOOM

58 stuks bewaakte garageboxen te koop en/of te huur.

Na het succes van de eerste fase, komt op de hoek van Lelyweg en Ringersweg in Bergen op Zoom fase 2 van het 19de GARAGEPARK, gecoördineerd door ONZE Vastgoedpartner uit Bergen op Zoom. Een prima locatie vlakbij de uitvalswegen A4 en A58, maar ook goed gesitueerd ten opzicht van het centrum. Een mooi object, waar in zowel multifunctionaliteit als veiligheid een belangrijk uitgangspunt is.

Fase 2 omvat de bouw van 58 garageboxen, variërend in grootte.

Box type B 3 x 6 x 2,5m 40 boxen vanaf € 21.990,00 VON ex BTW
Box type C.2.5 3 x 7 x 2,5m (alleen nog te huur in fase 1 ) € 187,00
Box type XXL 3 ,25 x 9 x 3,5m 18 boxen vanaf € 36.990,00 VON ex BTW

Het garagepark is een goed alternatief voor zowel beleggers in vastgoed als voor toekomstige gebruikers.

Met de bouw van fase 2 wordt in 2019 gestart en zal in het voorjaar van 2020 worden opgeleverd .

Multifunctionaliteit en veiligheid

GaragePark Bergen op Zoom wordt opgezet voor een brede doelgroep die eigenlijk niet meer uit de voeten kunnen met een ’garage aan huis’. De ruimten zijn van hoge kwaliteit, goed geoutilleerd en voorzien van optimale beveiliging. “Daarmee zijn ze geschikt voor kleine ondernemers en ZZP’ers in met name de ambachtelijke branche; aan kleinschalige werkplaatsen in combinatie met opslagruimte is duidelijk behoefte, maar bijvoorbeeld ook voor koeriersdiensten.

Uiteraard behoeft het geen toelichting dat de boxen ‘gewoon’ als opslag gebruikt kunnen worden of als stalling voor een inmiddels peperdure oldtimer, camper of bedrijfsbus. Beveiliging staat hoog in het vaandel bij GaragePark. Met een individueel brand- en inbraakalarm, 24/7 camerabewaking en een hekwerk met stroomschokbeveiliging rondom is aan alles wel gedacht. Om op het park te komen is een speciale elektronische sleutel nodig die afgegeven wordt bij koop of huur van een garagebox.

De verkoop en verhuur verloopt voorspoedig, zodat GARAGEPARK voornemens is op korte termijn een 2e fase in verkoop/verhuur te brengen.

Uitstekend voor ZZP’ers,  opslag, oldtimers, campers maar zeker ook een uitstekende belegging met een rendement van ca. 9% !

Bel of vul het formulier in voor vrijblijvende informatie of een bezichtiging.

Kijk ook op www.garagepark.nl

TE KOOP/TE HUUR BEWAAKTE GARAGEBOXEN IN BERGEN OP ZOOM TE KOOP/TE HUUR BEWAAKTE GARAGEBOXEN IN BERGEN OP ZOOM

 

Copyright 2017 | ONZE Vastgoedpartner | Privacyverklaring