Menu

Amperestraat 1a in Bergen op Zoom – te huur

In Bergen op Zoom kunnen wij u namens de eigenaar te huur aanbieden:

Een representatieve kantoorruimte, met eigen parkeerplaatsen op eigen terrein.

Het gebouw heeft op de begane grond een 2-tal kantoren, toiletgroep en een ruime zelfstandige entree met toiletunit. Op de begane grond is ook een directiekantoor van een bouwbedrijf gevestigd. De huurder kan gebruik maken van diverse gezamenlijke ruimtes en faciliteiten van het bouwbedrijf zoals printergebruik e.d.

Op de verdieping is tevens een kantoor-/repro- annex vergaderruimte beschikbaar van ca 22 m2. Huurder kan gebruik maken van de diverse algemene ruimtes in gezamenlijk gebruik met de eigenaar.

Tevens is er, indien gewenst, een opslagruimte beschikbaar van totaal ca 170 m2, die tegen meerprijs voor ieder 50% gezamenlijk met de eigenaar gebruikt kan worden.

Het pand beschikt over een eigen gratis parkeervoorziening, waarvan er 2 plaatsen gereserveerd zijn voor u als huurder. In de directe omgeving liggen tevens diverse openbare parkeerplaatsen. Alle ruimtes zijn zeer representatief ingericht en afgewerkt met vloerbedekking, stucwerk en systeemplafonds met inbouwarmaturen. Het pand beschikt over een alarminstallatie, internet en telefonieaansluitingen.

Huurprijs kantoren:
€ 695,= per maand exclusief BTW.

Huurprijs kantoren inclusief 50% verbruik van hal
€ 995,= exclusief BTW

De servicekosten zoals schoonmaakkosten, afvalverwerking, onderhoud technische installaties, OZB gebruikersdeel, alarminstallatie en klein onderhoud en het verbruik van verwarming, gas, water, electra, zijn in de huur begrepen.

Beschikbaarheid
Per direct

Huurperiode:
Minimaal 1 jaar

Opzegtermijn:
6 maanden

Voor nadere informatie kunt u bellen of mailen met:
Ing. P.(Peter) H. de Kok

ONZE Vastgoedpartner
ZuidZijde Haven 39a 4611 HC Bergen op Zoom
Tel 0164- 820363
GSM 06 21110343
p.de.kok@onzevastgoedpartner.nl
www.onzevastgoedpartner.nl

Copyright 2017 | ONZE Vastgoedpartner | Privacyverklaring