Menu

Archief voor: Verduurzaming

TE HUUR/ TE KOOP: HEERLE BERGSEBAAN 35 WINKEL/SHOWROOM/BEDRIJFSGEBOUW

TE HUUR/ TE KOOP: HEERLE BERGSEBAAN 35 WINKEL/SHOWROOM/BEDRIJFSGEBOUW

Dit mooie en gunstig gelegen industriële gebouw uit 1930, momenteel in gebruik als ruitersportzaak, staat te huur en/of te koop.

Deze goed onderhouden winkel-, showroom en bedrijfsruimtes met opslagzolder, totaal ca 1467 m2 VVO, komt vanaf 2019 beschikbaar.

Vraag vrijblijvend om de brochure of bel voor nadere informatie.

Pasteurlaan 1 | ONZE Vastgoedpartner

PASTEURLAAN 1: TE HUUR ÉN TE KOOP, VASTGOEDOPTIMALISATIE EN VERDUURZAMING NAAR LABEL A

Een mooi voorbeeld van de veelzijdigheid van ONZE opdrachten en de samenwerking met ONZE specialisten.

Het kantoorpand werd geoptimaliseerd door een herindeling van kantoorruimtes, waardoor het niet alleen een hogere verhuur- dus ook een hogere verkoopwaarde krijgt.

Lees meer

Wattweg 25 Bergen op Zoom

TE HUUR NOG 4.200 M2 PRODUCTIE/OPSLAGRUIMES WATTWEG 25 BERGEN OP ZOOM

Nog 4.200 m2 opslag te huur !

 

Op deze absolute toplocatie in de onmiddellijke nabijheid van het knooppunt van de A58 en de A4 in Bergen op Zoom staat dit mooie productie- of opslaggebouw, waarvan nog 4.200 m2 opslagruimte te huur staat. De kantoren en naastgelegen productieruimtes werden onlangs verhuurd aan DEK Opleidingen.

Lees meer

TE KOOP/TE HUUR BEWAAKTE GARAGEBOXEN IN BERGEN OP ZOOM

TE KOOP/TE HUUR BEWAAKTE GARAGEBOXEN IN BERGEN OP ZOOM

61 stuks bewaakte garageboxen te koop en/of te huur.
Op de hoek van Lelyweg en Ringersweg in Bergen op Zoom komt het 19de GARAGEPARK, gecoördineerd door ONZE Vastgoedpartner uit Bergen op Zoom. Een prima locatie vlakbij de uitvalswegen A4 en A58, maar ook goed gesitueerd ten opzicht van het centrum. Een…

Lees meer
TE HUUR KANTOORVILLA Stationsstraat 19 Bergen op Zoom

TE HUUR KANTOORVILLA Stationsstraat 19 Bergen op Zoom

In een prachtig monumentaal pand in Bergen op Zoom kunnen wij u namens eigenaar , zeer representatieve kantoor en bedrijfsruimte te huur aanbieden, met eigen parkeerplaatsen op eigen terrein, dat afgesloten kan worden met een poort. Het monument is gebouwd in 1878 in Eclectische stijl naar ontwerp van architect C.P….

Lees meer

WENNEKER ROOSENDAAL KREEG NIEUWE FUNCTIE ALS SPORTSCHOOL

De oude monumentale Wennekerfabriek heeft na jaren leegstand een nieuwe functie gekregen. ONZE trad hierbij op als adviseur van de eigenaar bij de herontwikkeling en deels sloop van het gebouw. Ook heeft zij in collegiale samenwerking met makelaar Relab de verhuur verzorgd aan een landelijke sportschoolketen.

Lees meer

Copyright 2017 | ONZE Vastgoedpartner | Privacyverklaring