Menu

Archief voor: Locatieonderzoek en -verwerving

DIVERSE KANTOORUNITS TE HUUR

ONZE Vastgoedpartner is voor u dé partner voor het vinden van geschikte kantoorruimte in West Brabant. In Bergen op Zoom hebben wij diverse kantoren in portefeuille, zodat u met ons een efficiente selectie kunt maken tussen diverse kantoren, naar wens “all inclusive” maar ook flexplekken, shared offices of alleen als…

Lees meer
TE KOOP/TE HUUR BEWAAKTE GARAGEBOXEN IN BERGEN OP ZOOM

TE KOOP/TE HUUR BEWAAKTE GARAGEBOXEN IN BERGEN OP ZOOM

61 stuks bewaakte garageboxen te koop en/of te huur.
Op de hoek van Lelyweg en Ringersweg in Bergen op Zoom komt het 19de GARAGEPARK, gecoördineerd door ONZE Vastgoedpartner uit Bergen op Zoom. Een prima locatie vlakbij de uitvalswegen A4 en A58, maar ook goed gesitueerd ten opzicht van het centrum. Een…

Lees meer

LOCATIEVERWERVING in Nederland restaurantketen

Een buitenlandse restaurantketen wil nieuwe restaurants starten op toplocaties door heel Nederland. ONZE voert voor hen een locatiescan uit, selecteert deze en huurt of verwerft geschikt vastgoed, zowel bestaande, vaak monumentale panden of panden met een verhaal, als nieuwbouwlocaties. Naar verwachting zal het eerste restaurant nog in 2018 haar deuren openen in West-Brabant met een spectaculaire opening. Wij zoeken nog locaties in Rotterdam en Breda.

Lees meer

BEDRIJFSVERPLAATSING Art Object – goudsmid

1 september, 2016  |  Locatieonderzoek en -verwerving

Goud- en zilveratelier Art Object heeft de wens uit het huidige verouderde en slecht gelegen bedrijfspand te vertrekken en heeft ONZE opdracht gegeven een nieuwe locatie te selecteren en aan te huren. ONZE heeft hierbij een locatieonderzoek uitgevoerd en een programma van eisen opgesteld om een geschikt pand te vinden.

Lees meer

WENNEKER ROOSENDAAL KREEG NIEUWE FUNCTIE ALS SPORTSCHOOL

De oude monumentale Wennekerfabriek heeft na jaren leegstand een nieuwe functie gekregen. ONZE trad hierbij op als adviseur van de eigenaar bij de herontwikkeling en deels sloop van het gebouw. Ook heeft zij in collegiale samenwerking met makelaar Relab de verhuur verzorgd aan een landelijke sportschoolketen.

Lees meer

Sportscholen BigGym – verzorging locaties in Zuid Nederland

1 augustus, 2015  |  Locatieonderzoek en -verwerving

De nieuwe sportschoolketen BigGym heeft de wens op korte termijn een 50 tal vestigingen in Nederland te openen. ONZE verzorgt hierbij enkele locaties in Zuid Nederland.

Inmiddels zijn, naast de bestaande vestigingen in Noord Nederland sportscholen geopend in Roosendaal en Tilburg en vindt locatieonderzoek plaats in diverse steden in Noord Brabant.

Lees meer

Retailbedrijven en ketens – locatieverwerving Nederland en België

1 augustus, 2015  |  Locatieonderzoek en -verwerving

Diverse retailketens zoeken in Nederland en België geschikte locaties. ONZE voert hier een locatieanalyse uit naar geschikte locaties en gaat hierna aan de slag met de verwerving en indien noodzakelijk ook de belegging en financiering.

Lees meer

Logistieke bedrijven – Nederland

1 januari, 2015  |  Locatieonderzoek en -verwerving

Logistieke bedrijven en beleggers schakelen ONZE regelmatig in voor een locatieselectie voor nieuwe distributiecentra.

Lees meer

Copyright 2017 | ONZE Vastgoedpartner | Privacyverklaring