Menu

Archief voor: (Her)financiering en belegging

VERHUURD: BEDRIJFSGEBOUW AMPEREWEG 6 HOOGERHEIDE

Het betreft een verhuurd representatief bedrijfsobject met aan de voorzijde de hoofdentree, showroom/verkoopruimte, diverse kantoorunits, kantine, toiletgroepen en geschakeld met diverse werkruimten. De bedrijfsruimte (werkplaats/opslag/magazijn) aan de achterzijde is gedeeltelijk voorzien van een entresolvloer met daarop een atelierruimte.

In collegiale samenwerking met Storimans & Partners Bedrijfshuisvesting Breda werd dit bedrijfspand onlangs verhuurd.

Lees meer

LOCATIEVERWERVING in Nederland restaurantketen

Een buitenlandse restaurantketen wil nieuwe restaurants starten op toplocaties door heel Nederland. ONZE voert voor hen een locatiescan uit, selecteert deze en huurt of verwerft geschikt vastgoed, zowel bestaande, vaak monumentale panden of panden met een verhaal, als nieuwbouwlocaties. Naar verwachting zal het eerste restaurant nog in 2018 haar deuren openen in West-Brabant met een spectaculaire opening. Wij zoeken nog locaties in Rotterdam en Breda.

Lees meer

Horecavastgoed – belegging in hotels en restaurant

1 augustus, 2014  |  (Her)financiering en belegging

Met als doel het uitbreiden, optimaliseren of verkopen van beleggingsportefeuilles zijn wij actief met de aan- of verkoop van vastgoed, herfinancieringsmodellen, conceptontwikkeling en aan- of verhuur van vastgoedobjecten voor particuliere beleggers en ondernemers die vastgoed, eventueel geheel met exploitatie wensen te kopen, verkopen, huren of verhuren.

Lees meer

Bedrijfspanden – belegging commercieel vastgoed en verkoop

1 augustus, 2014  |  (Her)financiering en belegging

Een voorbeeld: een klant van ONZE is een vermogende particulier/private belegger met enkele goed verhuurde bedrijfspanden als belegging. Gezien zijn leeftijd overweegt hij nu panden te verkopen. Een van de huurders wenst namelijk het pand uit te breiden en de klant is niet meer bereid dit te doen. ONZE bemiddelt in deze verkoop aan een andere private belegger uit het netwerk van ONZE die een aankoopaanvraag heeft uitgezet bij ONZE die deze uitbreiding wel wenst te verzorgen. ONZE zal ook het bouwproces begeleiden namens de nieuwe belegger.

Lees meer

Copyright 2017 | ONZE Vastgoedpartner | Privacyverklaring